• 0598-392311

Spreekuur en openingstijden

Openingstijden praktijk

Alle werkdagen van 08-17 uur.

nneer er sprake is van een levensbedreigende situatie kunt u bellen naar 0598-392311 toets daarna een 1. Binnen 30 seconden heeft u een praktijkassistente aan de telefoon. Als iedere seconde telt belt u 112.

Afspraken

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moeten worden verzoeken wij u om tussen 08.00-10.00 uur te bellen! Tot 12 uur is de lijn open voor het maken van afspraken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur. Standaard reserveren wij 10 minuten voor een consult. Heeft u meerdere klachten of wilt u een gesprekje vraagt u dan om een dubbel consult.

Soms loopt het spreekuur iets uit en moet u wat langer wachten dan gebruikelijk, hiervoor graag uw begrip. Duurt het voor uw gevoel erg lang voordat u wordt opgeroepen, meldt u zich dan bij de assistente.

Huisbezoeken

Een huisbezoek voor dezelfde dag dient u indien mogelijk voor 10 uur 's ochtends aan te vragen. Uitgezonderd spoedgevallen. Wanneer het door ziekte of handicap niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan de huisarts bij u thuis komen. De praktijkassistente beoordeelt samen met de dokter of er een bezoek wordt afgelegd. Op de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Geen vervoer is niet direct een reden voor een huisbezoek.

Urineonderzoek

Als u het vermoeden heeft een urineweginfectie te hebben is het advies telefonisch contact op te nemen met de assistente, samen met haar maakt u een afspraak om de urine naar de praktijk te brengen. Dit kan tot 10.00. Na 11.00 kunt u bellen voor de uitslag. Als u na een kuur nog klachten ervaart mag u 2 dagen na het stoppen van de kuur de urine nogmaals laten controleren.

Uitslagen

Voor uitslagen van onderzoeken in het ziekenhuis, bloeduitslagen of het bespreken van specialisten brieven kunt u bellen vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Houdt u rekening met ongeveer 3 werkdagen tussen onderzoek en uitslag. Als het medisch gezien noodzakelijk is dat we direct moeten (be)handelen neemt de praktijk op met u. Zorg ervoor dat de praktijk altijd over u juiste adres en telefoongegevens beschikt.

Bloedafname

Dagelijks kunt u alleen op afspraak bij Certe  terecht voor bloedafname tussen 08.00-14.30 uur aan de Erasmusweg in het Medisch centrum.

Wrattenspreekuur

elke week op de woensdag middag tussen 15.00-16.00 alleen op afspraak.

​Telefonisch spreekuur

Voor telefonisch overleg kunt u terug gebeld worden. U kunt dit laten inplannen door de assistente.

Voor spoedgevallen in de avond, nacht en in het weekend:  Huisartsenspoedpost

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u contact opnemen met de huisartsenspoeddienst. Kijk op www.doktersdienstgroningen.nl voor meer informatie. Telefoonnummer: Doktersdienst Groningen : 0900-9229

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers