• 0598-392311

De medewerkers


Onze artsen


A. Wassiee

Mevrouw A. Wassiee, huisarts is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag  en vrijdag.


M.W. van Lacum                                                

Meneer M.W. van Lacum, huisarts is aanwezig     op maandag, woensdag , donderdag en vrijdag.   

Praktijkassistentes

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur op de vrijdag. U kunt bij haar terecht voor controle van de bloeddruk, ECG( hartfilmpje), oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties/vaccinaties, urine onderzoek, audiometrie en voor het verwijderen van hechtingen. Hiervoor dient u een afspraak te maken.Ook verzorgd ze het wrattenspreekuur. Heeft u een afspraak bij de assistente buiten het spreekuur om meldt u zich dan even aan de balie alstublieft. Als u om medische reden niet naar de praktijk kunt komen is het mogelijk dat de assistente bij u thuis komt.

Bea Hoogerman-Doornbusch

Doktersassistente en praktijkmanager

Willie Heeres-Hassing

Doktersassisitente en Spreekuurondersteuner  huisartsenzorg (SOH)

               Rika Uil-Weites

               Dokterassistente

* Per 06-09-2023 is Kimberly in dienst als Doktersassistente

Ze is aanwezig op de woensdag en vrijdag.

Praktijkondersteuners

Per 01 Februari 2022 is Corry Vogel in dienst als POH- Somatiek/ Ouderenzorg , ze is er elke maandag en om de week op vrijdag.

Per 03 augustus 2022 is Carina Bakker in dienst als waarnemend POH- somatiek, ze is aanwezig op de woensdag.

Per 01 Oktober 2022 is Lisanne Lutterop in dienst als leerling POH-Somatiek, ze is er op dinsdag, woensdag en om de week op donderdag.

Per 03 april 2023 is Manou de Vries in dienst als POH-somatiek /Ouderenzorg, ze is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

​Praktijkondersteuners zijn opgeleid om de huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen. Lisanne en Corry houden spreekuur voor mensen met Diabetes Mellitus, astma/COPD , hypertensie en stoppen met roken. Ook kunt u bij hun terecht voor een 24 uurs bloeddrukmeting, longfunctietest en een enkel/arm index (vaatonderzoek).

Praktijkondersteuner PoH-GGZ Linda Witholt

Per 01-07-2022 treed in dienst Linda Wtholt, ze biedt als Poh GGZ ondersteuning aan de artsen op het gebied van probleem verheldering, verwijzing en of behandeling van patiënten met psychische of psyche-sociale problemen. Het is ook mogelijk zonder tussen komst van de huisarts een afspraak te maken.

Linda is met zwangerschapsverlof  vanaf  12 september en zal naar verwachting april 2024 haar werkzaamheden hervatten.

Jaap Ruiter is in dienst per 18-09-2023 als haar waarnemer en zal aanwezig zijn op maandag en dinsdag. 

Diëtiste

Anja Ensing is aanwezig op de woensdag ochtend.

U kunt zonder verwijzing van de arts een afspraak maken via de assistente. U kunt met allerlei vragen bij haar terecht op het gebied van o.a. :

- Overgewicht

- Ondergewicht

- Darmklachten

- Voedsel allergie

- Hoog cholesterol of hoge bloeddruk

Dieëtadvisering wordt vergoed uit de basisverzekering tot een maximum van 3 uur, echter gaat het advies wel ten koste van uw eigen bijdrage.

Mensen met Diabetes mellitus, CVRM(hypertensie en hoog cholesterol) en COPD vallen onder de "ketenzorg" Deze consulten worden altijd vergoed en gaan ook niet ten koste van uw eigen bijdrage.

Wanneer het u om medische reden niet lukt naar de praktijk te komen kan ze ook bij u aan huis komen. Tevens is er een mogelijkheid om een afspraak te maken in haar praktijk te Groningen.

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers