• 0598-392311

De medewerkers


Onze artsen


A. Wassiee

Mevrouw A. Wassiee, huisarts is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag  en vrijdag.


M.W. van Lacum                                                

Meneer M.W. van Lacum, huisarts is aanwezig     op maandag, woensdag , donderdag en vrijdag.   

Dokter R. Elburg, waarnemend huisarts is aanwezig op dinsdag en donderdag.

Praktijkassistentes

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur op de vrijdag. U kunt bij haar terecht voor controle van de bloeddruk, ECG( hartfilmpje), oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties/vaccinaties, urine onderzoek, audiometrie en voor het verwijderen van hechtingen. Hiervoor dient u een afspraak te maken.Ook verzorgd ze het wrattenspreekuur. Heeft u een afspraak bij de assistente buiten het spreekuur om meldt u zich dan even aan de balie alstublieft. Als u om medische reden niet naar de praktijk kunt komen is het mogelijk dat de assistente bij u thuis komt.

Bea Hoogerman-Doornbusch

Doktersassistente en praktijkmanager

Willie Heeres-Hassing

Doktersassisitente en Spreekuurondersteuner  huisartsenzorg (SOH)

               Rika Uil-Weites

               Dokterassistente

Rineke Wagenaar, Doktersassistente aanwezig   op dindag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Ingrid Haaijer

Doktersassistente aanwezig op maandagmiddag, woensdag en vrijdag

Praktijkondersteuners

Per 01 december2023 is Lisanne Lutterop in dienst POH-Somatiek, ze is er op dinsdag, woensdag en donderdag.

Per 03 april 2023 is Manou de Vries in dienst als POH-somatiek /Ouderenzorg, ze is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

​Praktijkondersteuners zijn opgeleid om de huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen. Lisanne en Corry houden spreekuur voor mensen met Diabetes Mellitus, astma/COPD , hypertensie en stoppen met roken. Ook kunt u bij hun terecht voor een 24 uurs bloeddrukmeting, longfunctietest en een enkel/arm index (vaatonderzoek).

Praktijkondersteuner PoH-GGZ Linda Witholt

Per 01-07-2022 treed in dienst Linda Witholt, ze biedt als Poh GGZ ondersteuning aan de artsen op het gebied van probleem verheldering, verwijzing en of behandeling van patiënten met psychische of psyche-sociale problemen. Het is ook mogelijk zonder tussen komst van de huisarts een afspraak te maken.

Physician Assistant

Per 01 januari is Zarghoona Ahmady in dienst als Physician Assistant en aanwezig op de vrijdag.Een PA oftewel een  " Master Physician Assistant is een relatief nieuwe functie binnen het zorgstelsel.  Een PA specialiseert zich op bepaalde taken van de huisarts. Zarghoona is gespecialiseerd in o.a. gynaecologische klachten en kan ook Implanon of spiraal plaatsen. Ook zijn haar aandachtspunten huidziektes, luchtweg klachten, maag darm klachten en kleine chirurgische ingreepjes.

Diëtiste

Anja Ensing is aanwezig op de woensdag ochtend.U kunt zonder verwijzing van de arts een afspraak maken via de assistente. U kunt met allerlei vragen bij haar terecht op het gebied van o.a. :

-Overgewicht

- Ondergewicht

- Darmklachten

- Voedsel allergie

- Hoog cholesterol of hoge bloeddruk

Dieëtadvisering wordt vergoed uit de basisverzekering tot een maximum van 3 uur, echter gaat het advies wel ten koste van uw eigen bijdrage.

Mensen met Diabetes mellitus, CVRM(hypertensie en hoog cholesterol) en COPD vallen onder de "ketenzorg" Deze consulten worden altijd vergoed en gaan ook niet ten koste van uw eigen bijdrage.

Wanneer het u om medische reden niet lukt naar de praktijk te komen kan ze ook bij u aan huis komen. Tevens is er een mogelijkheid om een afspraak te maken in haar praktijk te Groningen.

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers