• 0598-392311

De medewerkers


Onze artsen


A. Wassiee

Mevrouw A. Wassiee, huisarts is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag  en vrijdag.


M.W. van Lacum                                                

Meneer M.W. van Lacum, huisarts is aanwezig op maandag, woensdag , donderdag en vrijdag.   


D. Hinkema

Dokter D. Hinkema aanwezig op dinsdag en donderdag.

Praktijkassistentes

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur op de vrijdag. U kunt bij haar terecht voor controle van de bloeddruk, ECG( hartfilmpje), oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties/vaccinaties, urine onderzoek, audiometrie en voor het verwijderen van hechtingen. Hiervoor dient u een afspraak te maken.Ook verzorgd ze het wrattenspreekuur. Heeft u een afspraak bij de assistente buiten het spreekuur om meldt u zich dan even aan de balie alstublieft. Als u om medische reden niet naar de praktijk kunt komen is het mogelijk dat de assistente bij u thuis komt.


Bea Hoogerman-Doornbusch


Willie Heeres-Hassing                                                       

Saskia van der Woude, praktijkondersteuner-Somatiek

Praktijkondersteuners

Per 01 juli 2021 hebben we een nieuwe collega als Poh- Somatiek

​Praktijkondersteuners zijn opgeleid om de huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen. Dolly houdt spreekuur voor mensen met Diabetes Mellitus, astma/COPD , hypertensie en stoppen met roken. Ook kunt u bij haar terecht voor een 24 uurs bloeddrukmeting, longfunctietest en een enkel/arm index (vaatonderzoek). Tevens verzorgt ze een deel van de administratie.

Praktijkondersteuner PoH-GGZ Jan Hulshoff

Jan Hulshoff biedt als Poh GGZ ondersteuning aan de artsen op het gebied van probleemverheldering, verwijzing en of behandeling van patienten met psychische of psycho-sociale problemen. Het is ook mogelijk zonder tussen komst van de huisarts een afspraak te maken.

Diëtiste

Anja Ensing is aanwezig op de woensdag ochtend.

U kunt zonder verwijzing van de arts een afspraak maken via de assistente. U kunt met allerlei vragen bij haar terecht op het gebied van o.a. :

- Overgewicht

- Ondergewicht

- Darmklachten

- Voedsel allergie

- Hoog cholesterol of hoge bloeddruk

Dieëtadvisering wordt vergoed uit de basisverzekering tot een maximum van 3 uur, echter gaat het advies wel ten koste van uw eigen bijdrage.

Mensen met Diabetes mellitus, CVRM(hypertensie en hoog cholesterol) en COPD vallen onder de "ketenzorg" Deze consulten worden altijd vergoed en gaan ook niet ten koste van uw eigen bijdrage.

Wanneer het u om medische reden niet lukt naar de praktijk te komen kan ze ook bij u aan huis komen. Tevens is er een mogelijkheid om een afspraak te maken in haar praktijk te Groningen.

Copyright wassieevanlacum.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers